OFERTA DE INCEPUT DE AN -
INFIINTARE FIRMA
la doar 450 RON


Avocat Andra-Sebastiana
Baroul Bucuresti

0757010160, 0726680905


pm4


Infiintare SRL

 

Societatea cu raspundere limitata (SRL) - este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris.

Capitalul social  necesar pentru infiintare firma Bucuresti va fi stabilit de catre asociati tinand seama de nevoile societatii, respectandu-se in toate cazurile plafonul minim stabilit de Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, respectiv valoarea de 200 Ron.

Societatea cu raspundere limitata(SRL) poate lua nastere prin:

 

 

Documentele necesare pentru infiintare firma Bucuresti,  cat si in judetul Ilfov sunt enumerate in cele ce urmeaza:

 

 

Redactarea documentelor pentru infiintare firma Bucuresti, precum si obtinerea tuturor actelor necesare infiintarii societatii comerciale vor fi indeplinite de catre echipa noastra in cel mai scurt timp, pentru a proceda cat mai repede la depunerea dosarului la Registrul Comertului Bucuresti/Ilfov in vederea inregistrarii firmei dumneavoastra.

De asemenea, verificarea disponibilitatii denumirii si rezervarea acesteia la nivel national, pas ce trebuie facut pentru infiintare firma,  va fi realizata de catre unul dintre colegii nostri, de indata ce ne veti oferi cel putin trei variante originale de denumire pentru SRL -ul dumneavoastra.

 

Primul pas pentru infiintare firma Bucuresti consta in oferirea de consultanta juridica de catre echipa noastra de avocati in vederea alegerii formei juridice a firmei, care poate fi SRL sau SA. De asemenea, atunci cand punem in discutie cuvantul infiintare firma, trebuie sa ne gandim si la vectorul fiscal si sa decidem daca societatea comerciala dorita de dumneavoastra va fi sau nu platitoare de TVA in functie de obiectul de activitate ales.

 

Infiintare firma Bucuresti presupune si alegerea unei denumiri de catre asociati, dupa bunul lor plac, denumire care va fi apoi verificata la Registrul Comertului Bucuresti sau la Registrul Comertului Ilfov, dupa caz, de indata ce asociatul/asociatii ne furnizeaza cel putin trei variante de denumire. Daca cel putin una dintre variantele oferite este disponibila, efectuam rezervarea si va instiintam de indata cu privire la denumirea SRL-ului sau SA-ului dumneavoastra.

 

Dupa aceste etape preliminare, procedam la redactarea actului constitutiv al SRL-ului sau SA -ului. Actul constitutiv la infiintare firma Bucuresti va cuprinde datele de identificare ale asociatilor, obiectul principal de activitate al societatii comerciale, obiectul secundar de activitate, capitalul social, repartizarea partilor sociale, participarea la profit si la pierderi a asociatilor, conditii de functionare a firmei, precum si alte elemente.

 

Pentru infiintare firma Bucuresti mai este necesara si redactarea unei declaratii prin care asociatii si administratorul/administratorii atesta pe propria raspundere ca indeplinesc conditiile prevazute de Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, pentru a detine calitatea de asociat sau de administrator.

 

Retineti! Nu poate avea calitatea de administrator persoana care a fost condamnata pentru gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, uz de fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita.

    
Toate drepturile rezervate ® 2016 firme-bucuresti.com - by solcreation - [ Anunturi Gratuite Online ]